LOADING

Follow me

#ntoulapaproject 05 / Πελαγία Χρηστάκη
12/07/2016|#ntoulapaproject

#ntoulapaproject 05 / Πελαγία Χρηστάκη

#ntoulapaproject 05 / Πελαγία Χρηστάκη

Είμαι ο Χάρης Σταματόπουλος και ζητάω από νέους και δημιουργικούς ανθρώπους να μου δείξουν τα αγαπημένα κομμάτια που βρίσκονται στις ντουλάπες τους, το ξεχωριστό τους στιλ και πάνω από όλα την άποψη τους για την μόδα και τη ζωή. Γιατί πέρα από τα essential outfits που φωτογραφίζω, προσπαθώ να ανακαλύψω την προσωπικότητα του καθένα.

Αυτό είναι άλλωστε που μας κάνει μοναδικούς.

Αυτή τη φορά συνάντησα την Πελαγία. Βρεθήκαμε στο μετρό όπου ήρθε και με πήρε με το αυτοκίνητό της. Μιλήσαμε για μόδα… για πολύ μόδα, βγάλαμε φωτογραφίες, μου εξήγησε τι ακριβώς είναι το i have nothing to wear και ότι ασχολείται και εκείνη με ντουλάπες, ενώ παίξαμε με αμέτρητα outfit. Όταν κάποια στιγμή στο σπίτι της είδα το ρολόι μου συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι αυτή η στήλη που μου επιτρέπει να γνωρίζω συνεχώς ανθρώπους με αγάπη για για αυτό που κάνουν .

Είμαι ένα απλό κορίτσι που προσεγγίζει την μόδα μέσα από την άνεση και την θηλυκότητα. Υπήρξα lifestyle & fashion blogger για μερικά χρόνια, οι σπουδές μου είναι στο Marketing και την Διαφήμιση, αγαπώ τον Gerοge Lois για τις καινοτόμες ιδέες του, διαβάζω για μόδα καθημερινά σε σημείο που χρησιμοποιώ παραδείγματα μόδας ή προϊόντων όταν μιλώ, και λέω ιστορίες στις φίλες μου για οίκους. Έχω ένα μεγάλο θέμα με τα χρώματα, βλέπω τον εαυτό μου ως σταυροφόρο των patterns και των χρωμάτων. Μένω Δυτικά αλλά βγαίνω κέντρο γιατί δεν βρίσκω πολλά μαγαζιά να με εκφράζουν, μου αρέσει όμως πολύ ο κόσμος των Δυτικών Προαστίων γιατί ενδιαφέρεται ακόμα για τον διπλανό του. Έχουμε χαθεί μεταξύ μας είναι η αλήθεια! Επίσης είμαι υπέρμαχος των γυναικών και πιστεύω ότι η μία πρέπει να στηρίζει την άλλη και αν εμείς το κάνουμε στη δουλειά μας, στα social και στις φίλες μας όλα θα είναι ομορφότερα. Από μουσική ακούω ροκ και ποπ. Σε ότι αφορά το μίνιμαλ που με έχει κουράσει, θα απαντήσω με Gucci και Allessandro Michele. Αγαπημένος σχεδιαστής ο YSL. Αγαπημένος μου προορισμός το Μαρακές. Είναι όλα τα κτίρια dead pink, πόσο τέλειο!

 

DSC07093

DSC07323

DSC07337

DSC07267

DSC07254

DSC07194

DSC07142

DSC07137

DSC07289

DSC07296

DSC07299

DSC07214

DSC07225

DSC07048

 

10 γρήγορες ερωτήσεις / 10 έξυπνες απαντήσεις


 

Τι είναι μόδα για εσένα;

Ένα δωμάτιο με γλυκά που θα τα δοκιμάσω όλα!

Ποιο είναι το ιδανικό outfit;

Σακάκι- sneakers – jeans! Πάντα νιώθω τέλεια μέσα σε αυτό.

Ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα σου;

Ωχ δεν έχω ένα, θα πω μια κατηγορία. Τα vintage φορέματα της μητέρας μου!

Πες μας τι ακριβώς είναι το iHaveNothingToWear!

Είναι μία προσιτή υπηρεσία personal styling στο σπίτι σου με τα ρούχα που ήδη έχεις.

Πόσο συχνά λες «Δεν έχω τίποτα να φορέσω»;

Πλέον σπάνια! Υπάρχουν τεχνικές για να μην το λες και αφορούν το πως δομείται το outfit.

Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Billy Joel & Doors.

Αν η μόδα ήταν videoclip, ποιο θα ήταν;

To Freedom του Geroge Michael, όχι μόνο επειδή συμμετείχαν top models αλλά και για να απελευθερωθούμε επιτέλους στο ντύσιμο.

 

Ένα ρούχο σου που δεν θα πετάξεις ποτέ;

Δεν πετάω ρούχα ποτέ. Ανακυκλώνω, χαρίζω ή δωρίζω και το ίδιο κάνουν και όλα τα κορίτσια στα ραντεβού του ihn2w. Θα κρατήσω για πάντα ένα φόρεμα ροζ που είναι ραμμένο την δεκαετία του ’70. Θα το φορέσω να το δεις!

Τακούνια ή Trainers;

Trainers! Κινούμαι γρήγορα, τρυπώνω μέσα σε ντουλάπες, ντύνω τα κορίτσια και πρέπει το παπούτσι να ακολουθεί την ζωή σου και η δική μου είναι on the road…

Πότε θα έρθεις να φτιάξεις την δική μου ντουλάπα;

Όταν μου στείλεις μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας στο www.ihavenothingtowear.gr θα με δεις στην πόρτα σου με κρεμάστρες και χαμόγελο!

no comments
Share

Χάρης Σταματόπουλος